Thuis in de wereld van kennismigranten

Door de globalisering van de arbeidsmarkt wordt het steeds gebruikelijker om gespecialiseerde arbeid in het buitenland te zoeken. Dit gaat vaak gepaard met ingewikkelde fiscale en juridische vraagstukken doordat het bedrijf te maken krijgt met internationale wet- en regelgeving. Met onze specialisten van MILES international payrolling kunt u zorgeloos uw grensoverschrijdende arbeid regelen.

Erkend Referent

MILES international payrolling is gespecialiseerd in het payrollen van buitenlandse werknemers/kennismigranten (EU en Non-EU). Zo zijn wij onder meer Erkend Referent bij de IND.

Daarnaast werken wij intensief samen met onze partner LIMES international. Dit biedt unieke extra’s. LIMES is namelijk een internationaal advieskantoor, onder meer gespecialiseerd in grensoverschrijdende arbeidsmobiliteit. De expertise van een speciaal team LIMES-adviseurs geeft professioneel vorm aan deze internationale focus. Zo is het aanvragen van werk- en verblijfsvergunningen hier dagelijkse kost. Voor kennismigranten kunnen we bijvoorbeeld de volgende zaken verzorgen:

  • Aanvragen & toepassen 30%-regeling;
  • Assistentie bij immigratie, emigratie en remigratie;
  • Aanvragen van de vereiste visa en werkvergunningen;
  • Aanvragen van A1-verklaringen;
  • Aanvragen van Nederlandse woon- en verblijfsvergunningen.

De samenwerking met LIMES international biedt u een One-Stop-Shopplatform voor al uw grensoverschrijdende mobiliteit. Dat werkt makkelijk en professioneel.

Internationale kennis en kunde van LIMES

MILES human capital werkt samen met LIMES international voor alle fiscale, compliancy en payrollzaken. De kennis en kunde van partner LIMES international zorgt ervoor dat er op fiscaal-, juridisch- en verzekeringsgebied altijd in-house oplossingen zijn. Altijd op basis van compliancy. In dat geval is het LIMES-lidmaatschap van het gerenommeerde internationale GGI-netwerk een extra garantie voor deskundige expertise. Jawel, overal ter wereld. GGI is immers actief in meer dan 120 landen.